شرکت سما نیرو صنعت

ارائه دهنده کلیه خدمات طراحی ، اجرا ، تعمیر و نگهداری برق صنعتی و تاسیساتی

شرکت سما نیرو صنعت

ارائه دهنده کلیه خدمات طراحی ، اجرا ، تعمیر و نگهداری برق صنعتی و تاسیساتی

View Sina EzazShahabi سینا اعزازشهابی's profile on LinkedIn
آخرین نظرات

۵ مطلب در دی ۱۳۹۲ ثبت شده است

نیروگاه برق حرارتی یا OTEC

سینا اعزاز شهابی | دوشنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۲، ۰۳:۲۶ ب.ظ
ساخت بزرگترین نیروگاه برق حرارتی اقیانوسی در چین
محققان قصد دارند به زودی ساخت بزرگترین نیروگاه تبدیل انرژی حرارتی اقیانوسی OTEC را در چین آغاز کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر،  شرکت لاک هید مارتین نخستین سیستم تبدیل انرژی حرارتی اقیانوسی(OTEC) را در دهه 1970 برای تولید برق ساخت. این شرکت در سال 2009 نیز موفق به انعقاد قراردادی برای ساخت یک نیروگاه پایلوت OTEC در هاوایی شد.

ظاهرا این پروژه برای هاوایی لغو شده است اما این شرکت قصد دارد اکنون این نیروگاه را با همکاری شرکای هنگ کنگی – شرکت رین وود- در سواحل جنوب چین بسازد.

نیروگاه OTEC از تفاوت طبیعی دما بین اعماق سرد آب و سطح گرم آن برای تولید برق استفاده می کند. انواع مختلفی از سیستم OTEC  وجود دارد اما نمونه اولیه این نیروگاه که قرار است ساخته شود  احتمالا یک سیستم چرخه بسته خواهد بود.

  • سینا اعزاز شهابی

سانتیریفیوژ چیست

سینا اعزاز شهابی | چهارشنبه, ۱۸ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۲۶ ق.ظ

سانتریفیوژ چیست؟ طی سال های گذشته و همزمان با پیشرفت هایی که در زمینه استفاده از انرژی هسته ای صورت گرفته است ، مجموعه ای از مفاهیم و عبارات نیز وارد زبان روزمره فارسی شده که اگر چه بارها در رسانه ها شنیده می شوند‌،اما برخی از آنها در اذهان مردم شفافیت چندانی ندارند. یکی از این عبارات "سانتریفیوژ" است. سانتریفیوژ انواع و اقسام مختلفی داشته و استفاده از آن در بحث تولید انرژی هسته ای تنها یکی از موارد کاربردی آن است . شاید ساده ترین نوع استفاده از این تکنیک ، ریختن سبزی های شسته شده در سبدی مخصوص و چرخاندن آن با استفاده از دستگیره و خارج نمودن آب اضافی از آنها باشد. سانتریفیوژ به هر دستگاهی گفته می شود که با سرعت زیادی به دور خود چرخیده و در همین حال با استفاده از نیروی گریز از مرکز ایجاد شده ، مواد درون خود را نیز به بیرون پرتاب می کند. بررسی این فرایند در نوع خود کار ساده ای است . آزمایشی ساده می تواند بسیاری از علامت ها پرسش ها را از میان بردارد . سطل آبی را برداشته و در حالی که تا نیمه پر از آب است ، با سرعت به دور خود چرخانده و پس از چند دور پرتاب کنید. به خوبی دیده می شود که به واسطه نیروی گریز از مرکز ایجاد شده ، آب درون سطل از آن بیرون نمی ریزد. این امر ، پایه و اساس سیستم های سانتریفیوژ به حساب می آید . در یک سانتریفیوژ واقعی نیز فرایند مشاهبی روی می دهد . به واسطه چرخش بسیار سریع محفظه ای به دور خود، هر آن چه در درون آن وجود دارد به سمت بیرون تحت فشار قرار می گیرد . این دستگاه می تواند در بر گیرنده هر ماده ای باشد ، از نمونه های خونی گرفته تا مواد شیمیایی مختلف از این رو نمونه های آن بسیار متنوع است . به عنوان مثال ناسا دارای سانتریفیوژ عظیمی است که از آن برای قرار دادن فضا نوردان در معرض نیروهای شدید استفاده می شود. نیروی گریز از مرکز تولید شده در این سانتریفیوژ می تواند شبیه سازی بسیار مناسبی از نیروی گرانشی باشد که در زمان پرتاب فضاپیماها بر بدن هوا نوردان وارد می شود.

  • سینا اعزاز شهابی

جریان نشتی و حفاظت در مقابل آن

سینا اعزاز شهابی | شنبه, ۱۴ دی ۱۳۹۲، ۰۱:۰۴ ب.ظ

حفاظت در مقابل جریان نشتی(Residual current) و حفاظت جان

با توجه به خسارت های زیادی که به علت برق گرفتگی و یا آتش سوزی ناشی از جریان نشتی، عارض انسان می گردد، استفاده از رله های نشتی یاب و یا محافظ جان اهمیت زیادی پیدا می کند. برای آشنایی شما دوستان عزیز، تصمیم گرفتم که مطالبی را در این مورد ارایه نمایم.
دلیل استفاده از قطعات حفاظت از جریان نشتی:
عبور جریان الکتریکی از وسایل برقی همواره با خطر همراه بوده است. لوازمی که دارای عایق‌بندی ضعیف و یا سیم‌کشی اشتباه هستند و یا استفاده غیر صحیح از آن‌ها می‌شود می‌توانند موجب خطرات عمده‌ای مانند آتش سوزی و برق گرفتگی شوند.
اتصال‌کوتاه و اضافه‌بار توسط قسمت حرارتی و مغناطیسی کلیدهای مینیاتوری محافظت می‌شوند ولی این قطعات نمی‌توانند مدارات را در مقابل جریان‌های نشتی که خسارت‌های شدیدی را ایجاد می‌کنند، حفاظت نمایند.
جریان نشتی:
جریان نشتی اغلب بر اثر از بین رفتن و فرسودگی عایق بین رساناهای برق‌دار ویا بین رسانای برق‌دار و زمین، ناشی می‌شود . این مساله باعث می‌شود که جریان الکتریکی از مسیر اصلی خود خارج شود که به دنبال بالا رفتن حرارت می‌تواند تولید آتش‌سوزی کند. همچنین سطوح مرطوب وآلوده، این خطر را تشدید می نمایند. به دنبال بوجود آمدن جریان نشتی، 1- خطر آتش سوزی و صدمه دیدن تجهیزات برقی و 2- خطر برق‌گرفتگی تشدید می‌شود.
 
  • سینا اعزاز شهابی

جاده ها منابع تولید انرژی الکترکی

سینا اعزاز شهابی | يكشنبه, ۸ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۴۴ ق.ظ
 

نظرتان در مورد جاده ای که با جذب نور خورشید برق تولید کند چیست؟
انجمن علمی انرژی و حمل و نقل آمریکا DOT، اخیرا برای ساخت اولین پنل خورشیدی راه ها و جاده ها که بتواند با ایجاد یک شبکه انرژی برق مورد نیاز ساکنین این کره خاکی را تولید کند 100,000 دلار به شرکتی که طرح اولیه آن را ارایه داده است جایزه داده است.
قرار است این پنل های ذخیره کننده انرژی نور خورشید، در ابعاد 4*4 متر ساخته شده و با ایجاد یک شبکه، مسیری بهینه تر نسبت به استفاده از سوخت های فسیلی برای دستیابی به انرژی الکتریکی ایجاد کند. این پنل ها در چندین لایه سطح راه ها و جاده ها را می پوشانند.
بالاترین پنل که در تماس مستقیم با تابش نور خورشید قرار می گیرد دارای بیشترین ظرفیت ذخیره انرژی می باشد.

  • سینا اعزاز شهابی

برای این کار میتونی از نرم افزار های حرفه ای مونتاژ فیلم استفاده کنی ولی دو تا نرم افزار ساده تر هم هستند که این کار رو انجام میدن: VCD Cutter و Windows Movie Maker،

برای حذف صدای فیلم اول نرم افزار VCD Cutter رو اجرا کن.
بعد از منوی Tools به قسمت MPG Divide برو. حالا در قسمت Browse فایل تصویری‌ت رو انتخاب کن. سمت راست تصویر در قسمت بالا مسیر ذخیره شدن فایل رو انتخاب کن. بعد در بخش Save as گزینه M۱V را انتخاب کن و Divide Now را بزن. حالا به محل ذخیره فایل برو و فیلم رو اجرا کن. میبینی فایل شما بی صدا شده .

حالا برای صداگذاری بر روی این فایل برنامه Windows Movie Maker رو از منوی Start اجرا کن.
بعد به بخش Import Video یا add video برو و فایل تصویری خودت رو انتخاب کن.
اگر می خواهی خودتون صدا بذارید روی آیکن میکروفون کلیک کن و با زدن StartNarration صدای شما ذخیره می شه و اونو هر جای فیلم که خواستی میتوانی قرار بدی.

ولی اگر می خواهی آهنگ و یا فایل صوتی قرار بدی روی Import audio or music کلیک کن و آهنگ رو روی فیلم قرار بده و روی Save movie file کلیک کن و فایل رو در مسیر دلخواه ذخیره کن.

  • سینا اعزاز شهابی
عضویت در کانال تلگرامی سایت